Fotbalul din Timisoara

21 Sep 2017 11:25 #44 de Dies
Dies a creat subiectul: Fotbalul din Timisoara
Aici ne impartasim noutati si pareri referitoare la performantele sportive ale celorlalte echipe din Timisoara. Sa nu uitam, fara sa ne lasam tarati in polemici locale de care Ripensia nu este responsabila. Inainte sa postam aici sa avem in minte sloganul imbratisat de clubul nostru la meciul amical cu ACS Poli pe cand eram in liga VI-a: "Poli si Ripensia, o singura iubire: Timisoara". Cum putem sa contribuim toti cei de buna credinta la o promovare cat mai buna a orasului nostru pe plan sportiv? Ce parere avem in acest sens despre performantele celorlalte echipe din orasul nostru. Care sunt noutatile. In ce mod putem iubi Timisoara si o putem promova mai bine, indiferent ca suntem ripensisti, polisti, ceferisti, etc.? In masura posibilului, construim punti de legatura si facem eforturi pentru acelasi obiectiv: sa incurajam performanta sportiva si sa promovam valorile orasului!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
26 Sep 2017 17:34 #92 de Daniel
Daniel a răspuns subiectului: Fotbalul din Timisoara
Jucătorii echipei ASU Poli se întorc la şcoală! Politehnica le vor face o vizită elevilor de la Şcoala Generală 13 şi vor contribui şi la o acţiune caritabilă
ASU Politehnica Timişoara îşi continuă şi în acest sezon vizitele la şcolile din oraş. Vineri, 29 septembrie, componenţi ai echipei şi staffului tehnic vor ajunge la Şcoala Generală nr. 13, de pe strada Musicescu, pentru o acţiune care implică şi o latură caritabilă. Alb-violeţii vor disputa un meci cu elevii şcolii, iar în cadrul evenimentului se vor putea face donaţii pentru Cătălin. Este vorba despre un fost elev al şcolii, acum în vârstă de 16 ani, diagnosticat în urmă cu un an cu o boală teribilă, cancer pulmonar.

Potrivit Drukeria, Cătălin a fost elevul Şcolii Generale nr. 13 până în clasa a VI-a, când s-a mutat împreună cu părinţii la Sânandrei. Problemele au început anul trecut, după ce a intrat la Colegiul Economic „F.S. Nitti”. A primit un diagnostic crunt, care i-a şocat deopotrivă familia, colegii şi toţi cunoscuţii: cancer pulmonar, o formă extrem de rar întâlnită la un copil de 14 ani, în condiţiile în care nu fusese deloc expus fumului de ţigară. O situaţie cu atât mai complicată cu cât tratamentul specific prescris pentru Cătălin e aplicabil doar persoanelor adulte. Medicul care îl îngrijeşte la Cluj spune însă că s-ar încadra în acest tratament, prin prisma dezvoltării sale, iar singura soluţie ar fi efectuarea acestuia într-o clinică particulară în Austria. Costul e unul foarte ridicat pentru posibilităţile familiei – 50.000 de euro.

Astfel, foştii săi profesori de la şcoala din zona Şagului şi Consiliul Elevilor din Generală 13 s-au mobilizat pentru a strânge suma necesară de care are nevoie Cătălin. Vinerea trecută, elevii au organizat un târg în care au vândut cărţi, jucării, ceasuri, tablouri, gablonţuri sau fotografii.
sursa
liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/jucato...-caritabila-16743114

De asta avem nevoie si noi,de promovarea in scolii.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
15 Oct 2017 17:32 #154 de Dies
Dies a răspuns subiectului: Fotbalul din Timisoara
Da, ar fi foarte binevenite actiuni in scoli si licee, mai ales ca acum avem si centru de copii si juniori.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.154 secunde