Dunărea Călărași - Ripensia Timișoara

×

Sondaj: PRONOSTIC

1
Nu sunt voturi 0%
X
1 100%
2
Nu sunt voturi 0%
Număr total votanți: 1 ( Antal )
Doar utilizatorii înregistrați pot participa la acest sondaj
01 Mai 2018 17:39 #237 de Antal
Antal a creat subiectul: Dunărea Călărași - Ripensia Timișoara
Sâmbătăi, 5 Mai 2018, ora 12.00
Stadion : Complexului Sportiv "Dunărea" , Călărași
Liga 2, Etapa 33
Dunărea Călărași - Ripensia Timișoara
LIVE TV

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
08 Mai 2018 10:10 #242 de Antal
Antal a răspuns subiectului: Dunărea Călărași - Ripensia Timișoara


Ripensia a visat frumos la Călărași, însă doar în primele 45 de minute ale duelului cu Dunărea

05 Mai 2018

Doar o repriză ne-am bucurat la Călărași. Din păcate, Ripi nu a putut păstra avantajul pe care îl avea după primele 45 de minute de joc. Roș-galbenii au pierdut în fața a celei mai puternice, cel puțin din punct de vedere al clasamentului, grupări a eșalonului secund. La finalul confruntării Dunărea a sărbătorit promovarea pe prima scenă... Iată însă și cele două garnituri ce s-au înfruntat la Călărași în runda cu numărul 33...

Dunărea Călărași: Muntean – B. Vasile (’46, C. Rus), Șandru (’66, Cristea), Dobrosavlevici, Mendy – Pușcaș, Stoica – Preoteasa (’46, Iacob), Pană, V. Munteanu – Kanda (cpt.).

Ripensia Timișoara: Rădulescu – A. Popa (cpt.), Bocșan, M. Toma (’89, Hecsko), C. Toma – Stoi (’89, Bobină), L. Tudor – Mediop, Ungureanu, Golda (’72, Cluci) – Dumiter.

Pe stadionul „Ion Comșa”, Ripensia a fost formația care a deschis scorul. După o jumătate de oră de joc, la un corner executat de Adrian Ungureanu, Marius Toma a reușit să înscrie cu o lovitură de cap, 0-1. Avantajul a fost păstrat până la finalul primului mitan.

Din păcate, în primele zece minute ale părții secunde, amfitrionii au reușit să întoarcă scorul. Mai întâi, Valentin Munteanu a restabilit egalitatea, 1-1, cu un lob trimis din interiorul careului. 2-1 s-a făcut în urma unei faze fixe. După o lovitură liberă de la 25 de metri, fundașul timișorean al Dunării, Alin Dobrosavlevici, l-a învins pe Iulius Rădulescu cu o lovitură de cap.

În minutul 72, golgeterul Mediop a ratat șansa egalării. Intrat în viteză în careu, din dreapta, a șutat spre colțul lung, însă mingea a ocolit stâlpul porții apărate de Florin Muntean.

În replică, decarul amfitrionilor, Valentin Munteanu, a scăpat apoi singur cu Iulius Rădulescu. L-a driblat pe goalkeeper-ul nostru și i-a trimis în fața porții lui Silviu Pană, care a îndeplinit apoi o simplă formalitate, marcând pentru 3-1.

Nervii au cedat pe final de confruntare. În ciuda faptului că se aflau în avantaj, localnicii au fost cei care au răbufnit și au rămas în inferioritate numerică. Marcatorul golului doi, Alin Dobrosavlevici, a văzut cartonașul roșu în minutul 88. A fost însă prea târziu pentru ca Ripi să mai poată schimba ceva în partida desfășurată într-unul dintre cele mai importante orașe ale câmpiei Bărăganului. Așadar, roș-galbenii n-au putut împiedica sărbătoarea gazdelor, care, în urma succesului, au promovat în primul eșalon! Este pentru prima oară când județul Călărași va avea o echipă în prima ligă. Au rămas fără vreo reprezentantă pe prima scenă a fotbalului românesc doar cinci județe: Vrancea, Teleorman, Tulcea, Harghita și Sălaj!

Amical cu Dumbrăvița și-apoi mergem la UTA

Pentru Ripensia urmează o etapă în care va câștiga la „masa verde”, căci ar fi trebuit să întâlnească Olimpia Satu Mare. În aceste condiții, formația noastră va disputa o partidă amicală la mijlocul săptămânii viitoare. Miercuri, 9 mai, de la ora 18.00, pe arena din Ciarda Roșie, vom primi vizita celor de la CS Dumbrăvița, o formație ce ocupă detașat locul întâi în Liga a IV-a Timiș și, care, cel mai probabil, va reprezenta județul nostru la barajul pentru promovarea în eșalonul trei.

Următorul duel din campionat va fi în deplasare, în runda „intermediară”. Miercuri, 16 mai, în etapa a 35-a, băieții noștri vor înfrunta UTA, într-o partidă ce se va desfășura pe arena „Otto Greffner” din Șiria.


Sursa : www.ripensiatimisoara.ro/noutati/prima-e...-duelului-cu-dunarea

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.147 secunde